REZULTATI

Wiener Städtische Superliga Srbije 2016/2017

1/4 finala
Ribnica
2:3
Jedinstvo
Jedinstvo
2:3
Ribnica
Ribnica
2:3
Jedinstvo

VESTI

Poslednje

 • 16 Mar

  "Musketarima" nova lekcija od Pazovčana

  Da nisu slučajno pobedili u drugm delu sezone Ribnicu kraj Ibra, odbojkaši Jedinstva iz Stare Pazove su pokazali na startu...

 • 25 Feb

  Od gotovog umalo veresija

  Duel starih znanaca i sportskih prijatelja počeo je u znaku domaćina koji je od početka poveo i...

 • 10 Feb

  "Musketari" ubrali "lale"

  Ribnica je u meč sa novosadskom Vojvodinom ušla slabija za Lazara Močića koji je zbog bolesti morao da propusti jedan...

 

KLUB

Ukratko

Pre 60 godina na desnoj obali Ibra, u kraljevačkom naselju Ribnica nastao je OK Ribnica. Klub sa višedecenijskim stažom u elitnoj konkurenciji, sa osvojenim Kupom Jugoslavije, i kupom Balkana, sa 11 učešća na međunarodnoj sceni, postao je sinonim Kraljeva i jedna od vodećih sportskih organizacija u ovom delu Šumadije i Srbije.

detaljnije...

60 godina

Podsetnik

 • OK „RIBNICA“ je formirana 1954.godine, a prva takmičenja su bila na terenu zvanom „LEDINA“ u Ribnici. I pored drugih uspešnih sportista i klubova u gradu, odbojkaški klub „RIBNICA“ je postao miljenik grada.
 • Upornim radom i postignutim rezultatima, RIBNICA 1967.godine stiče pravo takmičenja na nivou Srbije, u Jedinstvenoj srpskoj ligi, i kao prvoplasirana 1972.godine ulazi u Drugu saveznu ligu.

detaljnije...

RIBNICA U EVROPI

Od svog prvog učešća 1979. godine u Kupu pobednika kupova pa do danas, Ribnica je 11 puta predstavljala nekadašnju SFRJ, a danas Srbiju u ovim prestižnim takmičenjima, i sa odigranih 35 utakmica je jedini Kraljevački sportski klub koji se može pohvaliti da je naš grad predstavljao na međunarodnim evropskim takmičenjima, i to sa značajnim rezultatima.

detaljnije...